Projekt

Projekt

Från idé till byggnation!


När du kontaktar oss kommer vi hem tlll dig och tittar på dina byggvisioner. Behöver du bygglov för projektet hjälper vi dig om så önskas. Vi har medarbetare som ritar/skissar upp bygget och överlämnar det till kommunens byggnadsinspektion för att få bygglov. På så sätt jobbar vi tillsammans fram det optimala objektet just för dig.

XL Bygg Monterat & Klart


Vi är anförtrodda av XL Bygg i Töreboda att utföra jobb i deras helhetskoncept Monterat & Klart. Köper du varor av XL Bygg i Töreboda och vill ha det Monterat & Klart kan det vara vi som kommer hem till just dig!

ID06


Vi är anslutna till ID06 för att skapa tryggare och säkrare arbetsplats. ID06 är ett system för att lätt kunna identifiera personer på arbetsplatsen samt kunna koppla varje person till en arbetsgivare. ID06 består av olika tekniska system från olika ackrediterade leverantörer som uppfyller vissa standarder och funktioner. ID06-hanteringen på en arbetsplats innebär således att samtliga aktörer, oavsett inbördes avtalsförhållanden, använder samma system för olika gemensamma ändamål.


Mer info www.id06.se

Kontakta oss

Följ oss på Facebook

  Nolhassle 5

54292 Mariestad

info@wernerbygg.com

   Michael 0703373240

Johan 0739079719

© Copyright 2015. All Rights Reserved.